Nieuwsoverzicht
NIEUWS

18-3-2019
Feestelijke opening tweede helft seizoen
 
Zondag 17 maart was de opening van de tweede helft van het seizoen.
Michiel Verlaak hield een toespraak over het zaalseizoen, de wens voor een eigen blaashal, de mooie nieuwe klokken (mogelijk gemaakt door de opbrengst van GCA) wellicht een scorebord en enkele ongelukken op en om het hockeyveld.
waaronder een succesvolle reanimatie van een scheidsrechter van de tegenpartij.
Onder het genot van een snack werden de TOPverkopers van de Grote Clubactie gehuldigd.
Tijdens de TD werd Heren 1 gehuldigd, zij zijn zaalkampioen geworden!
Ook Meisjes B2 zijn zaalkampioen geworden, helaas door andere verplichtingen niet aanwezig. Evengoed gefeliciteerd!
 
ACTIVITEITEN

10-3-2019
ZWALUWEN RARE VOGELS toernooi op EERSTE Pinksterdag 9 juni
 

De Pinkstertraditie:

Doen jullie weer mee aan het ZWALUWEN RARE VOGELS toernooi op EERSTE Pinksterdag 9 juni a.s.?

Opgeven kan tot en met zondag 1 juni !!

Mail naar [email protected]

PROGRAMMA

Om 10:00 uur staat de koffie klaar! Om de gezelligheid bij aanvang compleet te maken, willen we vragen ieder team een heerlijke taart voor bij de koffieontvangst mee te nemen!

We verzorgen overdag een uitgebreide lunch en tussendoor genoeg gezonds en andere lekkernijen!

De toernooiopzet

Het toernooi kent twee poules:

 

  • Familie poule (alle leeftijden door elkaar)
  • Tiener poule (zegt genoegJ)
  • 18+ poule (Trimmers, senioren, iedereen die volwassen is;-)

 

Spelregels

We spelen op een kwart veld, wedstrijdjes van 20 minuten, zonder keeper, 8 tegen 8.

Er mag in de familiepoule niet geslagen worden en niet hoog gespeeld. Dus alleen pushen en flatsen. Liefst iedereen bitjes (te koop in Zwaluwnest) in en scheenbeschermers aan. In de familiepoule staan er gedurende het hele partijtje tenminste 3 kinderen in het veld. Een kinderdoelpunt telt voor twee J!

Om alles op het veld in goede banen te leiden dient ieder team bij andere wedstrijdjes een fluitbeurt te verzorgen, die indeling volgt op de dag zelf.

Prijzen

Wat valt er te winnen: We hebben natuurlijk weer een leuk aantal prijzen dit jaar: naast de podiumplekken, kunnen jullie ook de sportiviteitsprijs bemachtigen en belonen we talent! Dus zet m op.

Vrijwilligers

Toeschouwers en supporters zijn natuurlijk van harte welkom, ook om te helpenJ

Om alle taken gelijk te verdelen, vragen we dit jaar per aanmelding van een team ook een vrijwilliger om te helpen

 

  • de opbouw, versieren, tafels neerzetten : om 9:00 een uurtje voor aanvang
  • afbouw, vele handen maken licht werk
  • hulp bij het uitdelen van de lunch

 

Programma:

Koffie staat klaar om 10:00 u

Aanvang : gezamenlijke warming up en teampresentaties om 10:30 u

Start :Wedstrijden ochtend : 11:00 u

Gezamenlijke lunch : 13:00 u

Start : wedstrijden middag : 13:45 u

Einde : 17:00 u

Aanmelding

De kosten bedragen € 10 per persoon.

Betaling

Na onze bevestigingsmail wordt een aanmelding definitief door de teambijdrage aan ons over te maken.

De betaling voor het toernooi liefst uiterlijk voor zaterdag a.s. voldoen. Betaling kun je regelen door overboeking naar NL79 RABO0156591650 ten name van: OMNI Zwaluwen Hockey onder vermelding van team naam.

Wie zien alle RARE VOGELS graag 9 juni!!!

 
HOCKEY

10-3-2019
SHOOT OUT clubkampioenschappen: zondag 14 april 11:00-12:15
 

Ben jij al klaar voor de SHOOT OUT clubkampioenschappen? Nee? Begin dan snel met trainen en misschien mag je dan naar de Clubkampioenschappen Shoot Out bij Zwaluwen op zondag 14 April!


De trainers bepalen wie hiervoor het team mag vertegenwoordigen, en wie weet mag jij de Zwaluwen vertegenwoordigden op de districtskampioenschappen! Uiteindelijk zullen er 2 jongens, 2 meisjes, 1 keeper en 1 keepster clubkampioen worden en door de vereniging afgevaardigd worden naar de districtskampioenschappen. 


Mochten onze jongens en meisjes succesvol zijn dan gaan ze door naar het NK Shoot Out! Vorig jaar hebben Saskia Faassen en Jet van der Eertwegh het NK gehaald! Wie weet ben jij dat dit jaar?!


Het Interpolis NK Shoot Out is voor jeugd tot en met 16 jaar. De deelnemers mogen op  de finaledag, nog geen 17 jaar oud zijn!

Binnenkort ontvangen de coaches en begeleiders meer informatie over deelname en data van de districtkampioenschappen en finaledag.

 
NIEUWS

21-2-2019
Inschrijven als nieuw lid kan vanaf NU!!
 
Inschrijven als aspirant jeugdlid
Voor de jeugd (tot en met de A- leeftijd) is er in het voorjaar van 1 maart tot en met 15 april een inschrijfperiode voor het nieuwe seizoen 2019-2020. De verwachting is dat er geloot moet worden omdat er veel animo zal zijn voor een lidmaatschap, zeker bij de jongste jeugd. Bij de oudere jeugd komen er waarschijnlijk maar zeer beperkt plekken vrij voor nieuwe leden. Ook deze worden bij loting toegekend aan de ingeschreven aspirant-leden.

Ga direct naar het inschrijfformulier en klik hier.


Senioren 
De inschrijving voor senioren is mogelijk voor personen geboren vóór 1-10-2002. Omdat er ook bij de senioren helaas niet veel plaatsen beschikbaar komen, worden de beschikbare plaatsen toegewezen aan de ingeschrevenen. Toewijzing vindt vooral plaats op basis van volgorde van inschrijving (inschrijvingen tijdens de inschrijfperiode sluitend op 15 april gaan voor), waarbij een plek in een passend team voor de kandidaat een belangrijk aanvullend criterium is.

Dames 1 en Heren 1
Voor de senioren selectieteams Heren 1 en Dames 1 worden aparte selectietrainingen georganiseerd. Nadere informatie hieromtrent kan worden verkregen via de technische commissie ([email protected])

Voorrangscriteria 
Er zijn verschillende voorrangscriteria voor een lidmaatschap. Het tijdstip van inschrijving tijdens de inschrijfperiode bij speelt hierbij bij de jeugd geen rol. Bij de jeugd zijn er echter meestal erg weinig opzeggingen, dus daar is de kans op een lidmaatschap - ook met voorrang -  klein. De complete inschrijfprocedure inclusief voorrangsregeling is te vinden in bijgevoegd document. 
 
Ga direct naar het inschrijfformulier en klik hier.
 10-2-2019
MB2 Zaalkampioen!
 
De opdracht voor MB2 was duidelijk: beide wedstrijden moesten vandaag gewonnen worden om kampioen te worden. Dat lijkt simpel, maar dat moet je dan maar even doen. Ze deden het, en hoe! Zowel Loenen als Stichtse werden met duidelijke cijfers verslagen. Zwaluwen stond goed gepositioneerd, speelde écht als team en was scherper in de afronding dan de tegenstanders. Goed gedaan meiden: jullie zijn de terechte kampioen!
 
HOCKEY

8-1-2019
Zij fluit top!
 
Meld je aan voor de Masterclass #zijfluittop "Ik vind fluiten nu  NOG leuker" aldus een van de deelneemsters in november. De Masterclass staat open voor jonge vrouwelijke club-/bondsscheidsrechters (16-25 jaar). Nieuw dit jaar is dat de deelneemsters een jonge, manlijke collegascheidsrechter mogen meenemen. Meld je aan voor vrijdagavond 18 januari in Oosterbeek. Voor meer informatie: [email protected] 

De volgende 5 Masterclasses zijn 22 februari (Breda), 22 maart (Alkmaar), 12 april (Utrecht), 17 mei (Sittard) en 24 mei (Leiden).