Nieuwsoverzicht
HOCKEY

25-7-2022
H1, D2 en D7 zoeken nog nieuwe teamgenoten!
 
Heren 1:

Beste hockeyfanaten! Hou jij van een serieus potje hockey met een betere derde helft? Wil jij hockeyen in het centrum van Utrecht op een schitterend waterveld? 
Dan is Zwaluwen H1 precies wat je zoekt. We zijn volgende seizoen te vinden in de 3de klasse en we willen samen met jou de verdere groei naar promotie inzetten. 
We zoeken nog versterking, dus kom vooral een keertje meetrainen en sfeerproeven! 
Meer info of je aanmelden kan via [email protected].  Tot snel!

Dames 2:
Nog geen hockeyteam kunnen vinden en ben je al aan het balen dat je komend seizoen niet kan hockeyen? Geen stress...,want wij hebben misschien nog wel een plekje voor jou. Kom je begin augustus meetrainen en dan kijken we of het een match is?
Of mocht je iemand kennen die een team zoekt, stuur het vooral door.
Hopelijk tot snel. @hockeyzwaluwen


Dames 7:
Ben jij even fanatiek op het veld als naast het veld? Dames 7 zoekt versterking 💪 
Speel je achter, midden of voor? Maakt niet uit! Zolang je maar gezellig en relaxed bent en houdt van een potje hockey. 
We spelen vierde klasse en trainen wekelijks om te shinen op zondag 🔥
Onze club zit achter de jaarbeurs, maar ook buiten het veld zien we elkaar regelmatig voor borrels, teamweekenden en SinterKerstEnNieuw activiteiten 🍻
Iets voor jou? Dm @charlotraterink, dan kun je een keertje meetrainen om kennis te maken!

#Zwaluwenzijnwesamen #komhockeyen #ZwaluwenUtrecht
 

6-7-2022
Spelregelkennis voor ouders!
 
Eindelijk gaan we het weer doen: een scheidsrechtersexamen voor ouders en andere belangstellenden. We willen als club heel graag dat minimaal 1 van de ouders van elk kind dat bij ons hockeyt de spelregels kent. De beste manier daarvoor is het halen van je scheidsrechterskaart. Dat klinkt zwaar, maar dat valt reuze mee: zie het als een toets om aan te tonen dat je de spelregels redelijk kent. En dat jij de regels kent is leuk voor je kind, omdat je dan samen met enige kennis over spelsituaties en beslissingen van scheidsrechters kunt praten. De ervaring leert dat regelkennis langs de lijn echt bijdraagt aan de sfeer en zorgt voor een sportieve en respectvolle hockey-dag op Zwaluwen.
Het is niet zo dat je na het behalen van je kaart verplicht bent om te gaan fluiten. We zouden het wel heel leuk vinden als een aantal ouders dat oppakken, want we hebben ook scheidrechters nodig. We gaan daarvoor na het examen aparte workshops organiseren.

Hoe werkt de opleiding en het examen?
Tegenwoordig is de hele opleiding en ook het examen digitaal. Er worden geen workshops meer gegeven, aangezien de digitale leeromgeving in het KNHB College erg goed is uitgewerkt. Je krijgt ruim voor het examen toegang tot het KNHB College en dan kan de voorbereiding in je eigen tempo beginnen. Best een aardig tijdsverdrijf tijdens de vakantieperiode ;-)

Wanneer examen doen?
Je kunt examen doen op 
Maandag 22 Augustus om 20:00 uur
Maandag 29 augustus om 20:30 uur
Een herkansing op dinsdag 5 september 2022 om  20:00 uur.
In de dagen voorafgaand aan het examen komt er een (online) moment om eventuele vragen te stellen.

JA ik wil! En nu?
Zorg dat je voor 13 juli één van de onderstaande mogelijkheden uitvoert:

  • Heb je al een eigen LISA login (dus niet die van je kind), dan hoef je alleen deze mail te sturen naar [email protected] met daarin je naam, je lidnummer en de dag dat je graag examen wilt doen.
  • Heb je nog geen eigen LISA login, ga dan naar Hockey - Zwaluwen Utrecht 1911 (zu1911.nl) en schrijf je in als Scheidsrechter zonder spelen, of als Vrijwilliger zonder spelen. Zet in het informatieveld de dag dat je examen wilt doen. 
We zien jullie aanmeldingen met veel belangstelling tegemoet!

De arbitrage commissie

PS  de B-jeugd krijgt apart bericht over hun examen.
 

17-6-2022
Bitjehappen zaterdag 3 september 13.00-16.00
 
Je wilt graag veilig hockeyen. Een bitje op maat geeft de beste bescherming voor jouw tanden! Bovendien zit dit een stuk lekkerder, adem je beter en hoef je je bitje niet uit te doen tijdens een slok water.

Bitjehappen maakt voor jou een bitje op maat! Wij nemen een afdruk van jouw gebit, jij kiest een kleur en wij zetten jouw naam (en telefoonnummer) in het bitje. Zo past het bitje alléén om jouw tanden en is het gepersonaliseerd naar jouw smaak. We bieden bitjes aan voor de prijs van €45,- tot en met 12 jaar en €55,- vanaf 13 jaar. Wil je een extra bitje laten maken? Dit kan voor 30 euro!

Je kan een vergoeding krijgen voor jouw bitje bij de zorgverzekering. Je ontvangt een factuur met de code M61 mondbeschermer. Check dit vooraf bij je verzekering om teleurstelling te voorkomen.

Bitjehappen staat op de volgende momenten in het clubhuis om op maat gemaakte bitjes aan te meten;
- Zaterdag 3 september van 13:00 tot 16:00

Loop langs onze stand en meld je van tevoren alvast aan. Meer informatie en aanmelden? Ga naar: https://bitjehappen.nl/zwaluwen/

We zien je graag tijdens de hapdag!  
 
 

12-6-2022
Zomeravondhockey weer van start!
 
Hoi allemaal! 

Vandaag is helaas alweer de laatste wedstrijd van het seizoen. Maar.. er is goed nieuws! Ook dit jaar organiseert De Zwaluwen: Zomeravondhockey! 🏑 

Zomeravond…wat?
Tijdens Zomeravondhockey spelen we in willekeurig gekozen teams korte partijtjes.

Voor wie?
Senioren en veteranen, alle niveaus zijn welkom! 

Wanneer?
Vanaf 22 juni, iedere woensdag starten we om 20.00 uur

Waar?
Op de velden van de Zwaluwen.

Wat moet ik aan?
Neem een zwart én blauw shirt mee 👕 

Lijkt het jou ook leuk om lekker door te hockeyen deze zomer? Zorg dat je erbij bent vanaf 22 juni! 

Tot dan 👋🏻
Liefs, Dames 3