Nieuwsoverzicht
De Ridder Hockey Zomer evenement op Zwaluwen
28-6-2021  | 

Start je zomervakantie goed met De Ridder Hockey!


De Ridder Hockey biedt in de tweede week van de zomervakantie een te gek Fundamentals & Fundamentals+ event aan in samenwerking met de club. Een heerlijke sportactiviteit in de zomervakantie + de ideale voorbereiding op het nieuwe seizoen!Boek snel , lees over het hybride model & profiteer vandaag nog van de vroegboekkorting!


Fundamentals jongste jeugd
Voor kids spelen in de F, E6 & E8 jeugd is er dit gave Fundamentals event op maandag 26 en dinsdag 27 juliBelangrijke basics, vette trucs & een cool sociaal programma ( met o.a. waterfun & vette obstaclerun met bare stormbaanopblaas) waarbij samenwerking & de motorische ontwikkeling centraal staan. Dit alles onder leiding van enthousiaste toptrainers uit Nederlandse Hoofdklasse/ (jong)oranje en met behulp van de nieuwste en uitdagendste trainingstools!

Fundamentals+ PLUS kamp D+C & B+A jeugd

Voor de oudere kids organiseert De Ridder Hockey dit vette Fundamentals+ PLUS event! Heb jij echt de drive om je hockeyskills te ontwikkelen? train dan mee met de beste spelers van Nederland op 26 en/of 27 juli en geef je hockeyskills de ultieme boost voor het nieuwe seizoen!


Hybride model
Wellicht dat twee dagen kamp niet past in verband met de vakantie of misschien wil je eigenlijk maar 1 dag, of liever alleen meerdere ochtendsessies?


De Ridder Hockey levert tijdens dit event maatwerk!

Aanmelden is daarom mogelijk voor één/twee dagen ( 09.00 tot 16.00 uur) of één/twee ochtendsessies (9.00 tot 12.00 uur). 
 
Boek zonder zorgen!
Uiteraard zijn alle kampen Corona-proof, maar wanneer de kampen onverhoopt toch niet doorgaan, bieden we de mogelijkheid het kamp op een later moment in te halen. Heb je toch liever je geld terug, dan is dit uiteraard ook geen probleem!

Let op:€10,00 vroegboekkorting t/m 5 juli op beide events

Promotiefilmpje De Ridder Hockey
https://www.youtube.com/watch?v=7yc7DMBjk7wterug naar vorige scherm