Vacatures 

Algemeen bestuurslid (Voorkeur voor spelend seniorlid)

1 keer per drie weken vergaderen. Tijdens de vergadering bespreken we de stand van zaken. Ook is er hier ruimte voor je vragen, verzoeken en opmerkingen die je zelf hebt of uit een commissie komen.

Een portefeuille met bijvoorbeeld: zaal, arbitrage en communicatie. De commissies hebben jou als aanspreekpunt, bijzondere zaken bespreek je in de vergadering.

Samen met de andere bestuursleden  neem je beslissingen die te maken hebben met de dagelijkse gang van zaken, bespreek je de visie en de toekomst en maak je je hard om Zwaluwen de allerfijnste club te laten blijven!

Interesse? Meld je bij [email protected]


Arbitragecommissie

Wanneer de arbitrage bij onze club je aan het hart gaat,  dan is dit de ideale vacature voor jou! We zijn op zoek naar iemand die mee wil werken aan de arbitrage naar een hoger plan te trekken en dit efficiĆ«nt vormgeven.

Daarnaast zijn we natuurlijk op zoek naar extra handen die ons kunnen helpen met het maken van indelingen en het verzorgen van de opleidingen. 

De arbitragecommissie komt 1 keer in de 6 weken bij elkaar. Een doorlopende taak van de commissie is het bijhouden van de mailbox. Een andere terugkerende taak is het organiseren van scheidsrechteravond (examen, cursus en informatiemomenten)

Interesse? Meld je bij  [email protected]


Barvogels / Supervisors

Je bent minimaal 1 dagdeel per maand ingedeeld om te zorgen dat alles rondom de bar goed loopt. Je kunt je voorkeur aangeven voor het Nest of voor het clubhuis.

Hoe meer barvogels, hoe minder de belasting is per supervisor.

Er is een vrijwilligersvergoeding van 30 euro per dagdeel beschikbaar.

Interesse? Meld je bij [email protected]

  

Technische commissie

De technische commissie komt 1 keer per maand bij elkaar. Hier overleg je over teamindelingen, trainers en hun trainingen, organiseert avonden voor coaches en trainers en maakt trainingsschema's.

Er is een splitsing tussen senioren en junioren, we zoeken voor beide commissies een extra lid.

Verstand van hockey en technisch inzicht is een pré, geen voorwaarde.

Interesse? Meld je bij [email protected]