Vacatures 

Algemeen bestuurslid (2x)

Het bestuur is per direct op zoek naar een algemeen bestuurslid.

 

Taken:

In zijn/haar portefeuille zal  de exploitatie vallen. De binding met de activiteiten commissie zal ook ingevuld moeten worden. Echter kan er een andere portefeuilleverdeling gemaakt worden binnen de bestuursleden.

Het bestuurslid is een verbinder tussen het bestuur en diverse commissies. Hij/zij is goed op de hoogte wat er binnen de vereniging speelt doordat hij/zij zich regelmatig laat informeren door de commissies, maar laat de commissie hun werk zelfstandig uitvoeren. Sommige taken voert het bestuurslid zelf uit.

 

Tijdsindeling:

-        Je zal 1x per 2/3 weken een bestuursvergadering bijwonen en daarnaast de binding zijn met de exploitatie commissie die een paar keer per jaar bij elkaar komen.                         

-        Je bent aanwezig op de algemene ledenvergaderingen, 2x per jaar.                                   

-        Je neemt deel aan de bijeenkomsten van de betreffende commissies uit de portefeuille, eens per 4 weken.

 

Daarnaast zoekt het bestuur ook een extra bestuurslid erbij vanuit de senioren afdeling.

Hij/zij zal oa. de bindende factor zijn met de seniorenafdeling.

 

Heb je interesse? Stuur een mail naar [email protected]


Arbitragecommissie

Wanneer de arbitrage bij onze club je aan het hart gaat,  dan is dit de ideale vacature voor jou! We zijn op zoek naar iemand die mee wil werken aan de arbitrage naar een hoger plan te trekken en dit efficiĆ«nt vormgeven.

Daarnaast zijn we natuurlijk op zoek naar extra handen die ons kunnen helpen met het maken van indelingen en het verzorgen van de opleidingen. 

De arbitragecommissie komt 1 keer in de 6 weken bij elkaar. Een doorlopende taak van de commissie is het bijhouden van de mailbox. Een andere terugkerende taak is het organiseren van scheidsrechteravond (examen, cursus en informatiemomenten)

Interesse? Meld je bij  [email protected]