Clubkleding 
Wat heb je nodig voor hockey? 
Een bitje, scheenbeschermers, lange sokken, hockeystick en hockeyschoenen. Dat is alles wat je nodig hebt om te kunnen hockeyen. Zonder bitje of scheenbeschermers mag er zelfs niet gespeeld worden. Voor meisjes met lange haren raden we een staart aan. Let er op dat je niet met een te lange of juist te korte hockeystick speelt. De juiste stick lengte bepaal je door de bovenkant van de stick in de oksel te duwen. Houd de stick langs je lichaam. Houd de platte kant van de stick tegen je been. De bovenkant van de krul moet nu net onder de knieschijf vallen. 

De materialencommissie van Zwaluwen zorgt voor de aanschaf en reparatie van alle keepers- en trainingsmaterialen en het uitdelen hiervan. Daarnaast zorgt de materialencommissie voor andere benodigdheden zoals netten, vlaggen en jeugddoeltjes, en de aanschaf van opslagruimtes. Denk hierbij aan lockers, sloten, etc.

Clubkleding
Tijdens wedstrijden dragen onze hockeyers het tenue van Zwaluwen. Het hockeyshirt is lichtblauw met een rode kraag en rode biezen langs de mouwen. Verticaal over het shirt loopt een rode streep. Op de linkerborst prijkt het logo van onze club. Onder het shirt wordt een rode broek of rok gedragen.

Het tenue is van het Australische merk Reece en is verkrijgbaar bij Intersport op de hoek van de Potterstraat in Utrecht. Aanvullend aan het wedstrijdtenue kan er ook een hooded sweater gedragen worden. Deze is lichtblauw, heeft ons logo op de borst en op de mouw staat de tekst ‘Zwaluwen Utrecht 1911’. De kleur van het uitshirt is donkerblauw met rode bies. Bij Intersport is ook een reserveshirt te verkrijgen.

De kleding van Zwaluwen Utrecht 1911 is ook online te bestellen link

Verder wordt er regelmatig een tweedehands kleding aangeboden achter het inlog gedeelte van deze website https://team.lisa-is.nl/Shop