Nieuwsoverzicht
Het lustrum maken we samen!
22-11-2019  | 
Na de winterstop gaat het Lustrum seizoen van start! We hebben super leuke activiteiten bedacht waar we jullie hulp goed bij kunnen gebruiken.

Op 6 maart vanaf 16:00 uur start het Lustrum seizoen in het clubhuis met een vrijdagmiddag borrel. We zullen uitpakken met hapjes, drankjes en cadeautjes. Ook een mooi moment om de zaalkampioenen te huldigen en het lustrum seizoen officieel te openen. De eerste speeldagen worden omgedoopt tot Super Saturday and Super "Oldies" Sunday. We hebben traktaties, feest en spannende wedstrijden om te bekijken.

Omdat Zwaluwen van zingen houden organiseren we voor de jongste jeugd 15 mei de Voice of Zwaluwen junior en op 16 mei het Songfestival voor de 18+ met Karaoke en meer.

Het Pinksterweekend pakken we groots uit met op 30 mei Fes10val en op 31 mei het Rare Vogels Tournooi. Dit wordt een weekend vol hockey en feestjes. 

Het seizoen sluiten we af met op de laatste speeldag een ABC-diner en op zondag opent het good old Holland Zwaluwen House om Oranje aan te moedigen op het EK voetbal.

Spreekt deze lustrumagenda je aan wil jij met je team daar aan meebouwen dan kan je je aanmelden via [email protected] of stuur een appje naar een van de commissieleden.

Michiel, Guus, Robert, Irma en Ernestien


Geef een Reactie

:) = :( = 8) = 0-) = ;) =
:*) = -:-) = :0 = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm