Nieuwsoverzicht
SHOOT OUT clubkampioenschappen: zondag 14 april 11:00-12:15
10-3-2019  | 

Ben jij al klaar voor de SHOOT OUT clubkampioenschappen? Nee? Begin dan snel met trainen en misschien mag je dan naar de Clubkampioenschappen Shoot Out bij Zwaluwen op zondag 14 April!


De trainers bepalen wie hiervoor het team mag vertegenwoordigen, en wie weet mag jij de Zwaluwen vertegenwoordigden op de districtskampioenschappen! Uiteindelijk zullen er 2 jongens, 2 meisjes, 1 keeper en 1 keepster clubkampioen worden en door de vereniging afgevaardigd worden naar de districtskampioenschappen. 


Mochten onze jongens en meisjes succesvol zijn dan gaan ze door naar het NK Shoot Out! Vorig jaar hebben Saskia Faassen en Jet van der Eertwegh het NK gehaald! Wie weet ben jij dat dit jaar?!


Het Interpolis NK Shoot Out is voor jeugd tot en met 16 jaar. De deelnemers mogen op  de finaledag, nog geen 17 jaar oud zijn!

Binnenkort ontvangen de coaches en begeleiders meer informatie over deelname en data van de districtkampioenschappen en finaledag.

Michiel Verlaak, 5-4-2019 @ 14:12:48
Leuk! Ideetje: https://www.nu.nl/268119/video/zuid-koreaanse-hockeyer-wipt-bal-prachtig-over-de-keeper-van-india-heen.html


Geef een Reactie

:) = :( = 8) = 0-) = ;) =
:*) = -:-) = :0 = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm